Agenda

 

Top activiteiten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Rotary Leuven heeft een gevarieerde agenda

We houden vergadering elke dinsdag, meestal op onze vaste club lokatie. De vergaderingen zijn zeer gevarieerd: meestal nodigen we bekende of leuke sprekers uit, doch daarnaast hebben we partneravonden, filmavonden, wandelingen, bezoeken aan tentoonstellingen of voorstellingen ter plaatse van verscheidene bedrijven, …

Daarnaast hebben we top activiteiten zoals:

We organiseren een vijftal activiteiten met de partners van Rotariers. Tijdens één van die partneravonden is er de voorzitterswissel. Rotary heeft als symbool het wiel. Voorzitter wordt men voor één jaar. Men mag even aan het stuur staan, maar na één jaar is men terug gewoon lid.

Onze benefiet Nocturne met Franciacorta proeverij werd dit jaar in de toonzaal van BMW Van Avondt in Leuven georganiseerd. Het werd een geslaagde avond met 196 deelnemers. De volledige winst van deze avond gaat naar sociale projecten.

In maart organiseren we ons jaarlijks Lenteconcert in Aula P. De Somer. We doen dit al meer dan 20 jaar.
De opbrengst van het concert wordt in hoofdzaak overhandigd aan een sociaal project in het Leuvense.

Samen met de Rotary clubs van Canterbury, Lüdenscheid, St Quentin en Leiden vormt Rotary Leuven de Pentagular. Naast een jaarlijkse gezellige samenkomst van deze clubs, wordt er ook samengewerkt aan internationale sociale projecten.
Om de vriendschap tussen de leden te bevorderen doen we jaarlijks een cultuuruitstap. Dit jaar werd het weekend in Rotterdam georganiseerd.