Reglement (voorwaarde tot deelname)

Bestel kalenders

 

You Tube

Onze sponsors

 

 

Andere gesteunde projecten van Rotary Club Leuven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eindejaarskalender

Rotary Club Leuven verkoopt 5000 eindejaarskalenders ter ondersteuning van sociale projecten in de streek van Leuven. De opbrengst van deze kalender komt ten goede aan het nieuwe kinderziekenhuis van UZ Leuven.

Prof. Dr. Jaan Toelen van UZ Leuven legt uit waarvoor de opbrengst dient :

“ In 2018 opent het nieuwe kinderziekenhuis van UZ Leuven op Gasthuisberg zijn deuren. Binnen deze muren zal een heel team jaarlijks meer dan 20.000 kinderen verzorgen en behandelen. Kinderartsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, diëtisten, psychologen, spelbegeleiders, leerkrachten… willen hierbij verder gaan dan ‘de beste medische zorgen bieden’.  Ze willen elk kind en zijn gezin centraal zetten en de ontwikkeling van het zieke kind in al zijn aspecten optimaal verzekeren. U kan helpen die droom waar te maken: de opbrengst van deze kalender zal gebruikt worden om o.a. interactieve schermen, educatieve belevingen, kindvriendelijke belichting, een speelterras, creatieve plafonds te installeren. Samen investeren we in de toekomst van deze zieke kinderen.”

Deze kalender is een loterijproduct en is erkend bij besluit van 29 juni 2017 van de bestendige deputatie van de provincie Vlaams-Brabant en wordt op 6.000 exemplaren in omloop gebracht.

Hoe werkt het ?

Indien U vragen hebt, kunt U mailen naar kalender@rotaryleuven.be

WAAR KAN IK DEZE KALENDER KOPEN  ?